уторак, 8. јул 2014.

NYX - haul

NYX COSMETICS


Kao i navedeno gore, ovaj prvi ''post'' ce biti o kupovini u ''NYX'' liniji i stvari koje sam danas kupila. :)
Nedavno, pre nekoliko meseci se otvorila nova linija sminke ''NYX'' koja je veoma pristupacna po svojim cenama i veoma su dobrog kvaliteta njihovi proizvodi.
Danas sam posla namenski da obnovim svoju sminku i pokupujem sve stvarcice koje mi trebaju,  ''NYX'' proizvode mozete nacu u trznom centru ''Usce'' ili u ulici ''Bulevar Despota Stefana 23'' :)

1#

























Proizvod koji veoma hvale, tecni puder, ''HD'' koji u sebi nema zastitni faktor (spf), pa nece davati izgled sjajne koze vec skoro mat.
Daje kozi mek i gladak izgled, izuzetno pogodan za fotografisanje jer ne ostavlja onaj grozni odsjaj na licu povodom slikanja.
Preporucujem masnijoj ili kombinovanoj kozi, dosta je jak i ne ''brine se'' za osetljivu kozu. :/

2#



























NYX Pore Filler, novi proizvod koji smanjuje pore na vasem licu i ujedno pravi podlogu za vasu sminku koja ce trajati duze.
Bez ulja, na bazi vitamina E, izgldjuje kozu. 
To je nesto sto stavljam na lice apsolutno svaki put pre nanosenja pudera, bio tecan, kremast, kamenu ili prahu. IT'S A MUST! Stvar koju morate da imate u svojoj Make-up kolekciji i neseseru!




3#




















NYX EYEBROW CAKE POWDER *
Proizvod koji mi je olaksao i ulepsao zivot! Vidite i sami sta je to. To je senka za obrve, s tom senkom popunjavate iste, medjutim, vidite ovo belo sa leve strane? Mali kruzic? E to je NESTO kremaste formule, masna kremica u koju prvo umocite cetkicu koju ste dobili u setu ili ozete da kupite individualno u ''Lili''-ju ili bilo kojoj Drogeriji (kosta manje od 300.din), a potom uzmete senku i to vam napravi kao ''masnu senku'' ! 
Preciznije se obliluje, senka se lakse nanosi, duza je postojanost, lepse i urednije izgleda! 
To je jos jedan MUST HAVE u vasim neseserima! :)



4#



NYX POWDER FOUNDATION STAY MATTE BUT NOT FLAT

Puder u kamenu, brzo se trosi, sa njim nema sanse da se vasa sminka razlije, izbije masnoca, da jednostavno izsijate kroz taj mat puder.
Njegova uloga je da matira vasu kozu ali da ne da onaj odvratni izgled kao da ste se bacili u kofu brasna! On blago izsijava tamo gde treba ( T-zona i vrhovi jagodica) i matira. 
On je isto najpogodniji za slikanje. :)







Drage moje dame, to bi bilo sve sto bih izdvojila kao najpotrebnije, najpristupacnije a najkvalitetnije proizvode iz danasnje kupovine, ukoliko vidite nesto sto vas jos zanima, mozete da mi trazite da uradim ''review'' na tom proizvodu! POZDRAV! :*









Kako vam se dopadao ovaj ''haul'' ? :)









Нема коментара:

Постави коментар